• Aardappels kruimig

  1.757.90
  De gele aardappel is een ronde kruimige aardappel. Deze aardappel heeft een gele schil, gekookt en geschild ziet hij er geel tot donkergeel uit. De aardappel wordt tijdens het koken kruimig.
 • Niet op voorraad
  Sale!

  Hollandse kersen uit de streek bestel je online bij de fruitteler uit Luttelgeest, Noordoostpolder

  Productinformatie

  Grote Hollandse kersen die zeer goed van smaak zijn. De Hollandse kersen zijn sappig, knapperig en mooi zwart van kleur. De kersen komen uit Luttelgeest van een modern fruitbedrijf. Hier worden de kersen geteeld, geoogst en gesorteerd op de hoogste kwaliteit en smaak. Afhankelijk van de periode zijn er diverse rassen: Burlat, Merchant, Vanda, Oktavia, Karina, Kordia, Regina etc.

  Bereidingswijze

  Gekoeld zijn de Nederlandse kersen het aller-lekkerste. De kersen kunnen direct genuttigd worden uit het doosje. Bij Streekvers.nl geldt: “Vandaag vóór 15:00 uur besteld de volgende dag bezorgd”.
 • Aardappels stevig

  1.657.90
  De gele aardappel is een ronde vastkokende aardappel. Deze aardappel heeft een gele schil, gekookt en geschild ziet hij er geel tot donkergeel uit. De aardappel blijft tijdens het koken geheel intact, maar wordt toch aan de buitenkant een beetje kruimig.
 • Fles puur aardbei-, en appelsap. Heerlijke aardbei-appelsap zonder enige toevoegingen. Deze aardbei-appelsap is met verse, smakelijke en zongerijpte aardbeien en appels bereid. Deze zijn met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels en aardbeien zoals Elstar, Wellant, Elsanta, Sonata, Lambada etc. is de sap zeer goed van smaak.
 • Fles pure appelsap met aardbei. Heerlijke appelsap met aardbeien-appelsap zonder enige toevoegingen. Deze aardbeien-appelsap is zorgvuldig geperst van verse, smakelijke en zongerijpte appels en aardbeien. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels is de sap zeer goed van smaak. Zonder enige  toevoegingen en gepasteuriseerd.
 • Aardbeienjam

  3.504.90
  Heerlijke ambachtelijk gemaakte aardbeienjam gemaakt van verse aardbeien. Deze aardbeien zijn rijp geplukt en rechtstreeks verwerkt in jam voor de optimale smaak. De aardbeien komen vers van de teler en zijn direct verwerkt door een half dikke jam. Pot met inhoud van 220 gram. Ook tevens verkrijgbaar in diverse varianten ambachtelijke aardbeienjam en andere vruchten zoals pruimen, blauwe bessen en kersen.
 • Andijvie

  2.004.00
  Andijvie heeft een sterke, frisse en pittige smaak met een heel licht bittertje op de achtergrond. Andijvie kan zowel gegrild, rauw als gekookt gegeten worden: een echte alleskunner dus.
 • Het verwijderen van het klokhuis van de appels, peren of vruchten is erg gemakkelijk door het gebruik van de appelboor. De appelboor is gemakkelijk schoon te maken en ook is deze vaatwasmachinebestendig.
 • Wekelijks heerlijk genieten van lekker en vers fruit op kantoor, in de kantine of op het werk. Streekvers heeft gezond fruit rechtstreeks van de fruittelers. Door dagelijks fruit te eten worden mensen blijer en blijven ze gezonder op het werk en privé. De basis fruitbox heeft keuze in diverse soorten appels, peren,  Fairtrade bananen en mandarijnen vers uit het seizoen. Divers lekker fruit op het werk of op school heeft u al vanaf slechts 10,00 euro per fruitbox. Ook mogelijk is om lekker fruitsap op het werk toe te voegen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk naar onze mogelijkheden:
  1. Pakket ‘Compleet‘ bevat topfruit met meerdere soorten appels, peren, mandarijnen en Fairtrade bananen.
  2. Pakket ‘Appels en peren‘ bevat heerlijke sappige appels en peren.
  3. Pakket ‘De lekkere 3!‘ bevat heerlijke sappige appels, mandarijnen en Fairtrade bananen.
 • Appelsap ambachtelijk

  5.9018.00

  Product informatie puur Appelsap

  Pak puur appelsap, de appelsap-tab. Heerlijke appelsap zonder enige toevoegingen. Deze appelsap is met verse, smakelijke en zongerijpte appels met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels (Elstar, Wellant, Golden, Jonagold) zeer goed van smaak. In voordeelpakken te verkrijgen van 3 liter, 5 liter en liter fles.

  Bereidingswijze

  Gekoeld is deze sap het allerlekkerste.

  Bewaar advies

  Na opening koel bewaren en binnen enkele dagen consumeren

  Ingrediënten

  Pak puur appelsap ambachtelijk gemaakt. Heerlijke appelsap zonder enige toevoegingen gemaakt en gepasteuriseerd.
 • Liter fles puur appelsap en een fles met puur kersensap. Heerlijke appel- en kersensap zonder enige toevoegingen. Deze appelsap is met verse, smakelijke en zongerijpte appels met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels (Elstar, Wellant, Golden, Jonagold) zeer goed van smaak. Ook de kersen zijn zongerijpt en de beste kersen van de fruitbomen gehaald. De rassen die gebruikt worden zijn Merchant, Kordia, Regina en meer.

Ga naar de bovenkant