Thuisfruit

Thuisfruit altijd vers thuisbezorgd

Bestel bij Streekvers thuisfruit en proef het meest uitzonderlijke fruit van het seizoen. Met de hand geplukt op het hoogtepunt van rijpheid en geleverd in perfecte staat. Kies je favorieten uit onze fruitarrangementen en wees ervan verzekerd dat we je thuisfruit geschenken op tijd en in perfecte staat leveren.

Er zijn zoveel gelegenheden waarvoor verse fruitgeschenken perfect zijn. Stuur fruit om een speciaal iemand te helpen een jubileum te vieren, wens een geliefde een fijne verjaardag met een levering van vers fruit, of verwelkom een nieuw lid in je gemeenschap met een van onze prachtige thuisfruit geschenken die rechtstreeks tot aan de deur worden geleverd door Streekvers.

Vers fruit voor thuis bestellen

Fruit voor thuis kopen is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een gezonde beslissing. Vers fruit voor thuis bestellen doet u eenvoudig en online bij Streekvers. Dagelijks vers fruit van het seizoen; lekker en gezond. Vol met vitamines en mineralen wat u lichaam nodig heeft.

In de winter is er natuurlijk echt winters thuisfruit, zoals mandarijnen, peren, pompelmoes, mango, appels en bananen. In de zomer zijn onze thuisfruit pakketten gevuld met onder andere zacht fruit als bessen, bramen, aardbeien en frambozen. Maar ook steenvruchten als kersen en pruimen mag je verwachten wanneer je vers fruit voor thuis besteld.

Streekvers fruitboxen bestellen online

Fruit laten bezorgen door Streekvers

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een fruit- of groentebox thuis te laten bezorgen. Wij spelen daar graag op in. Fruit laten bezorgen door Streekvers is heel eenvoudig. Kies één van de samengesteld boxen, bestel deze online of telefonisch, en wij zorgen dat de fruitboxen bij jou op locatie worden afgeleverd.

Ons topfruit komt uit onze boomgaard of bij onze telers vandaan, waar iedere dag vers fruit en groenten wordt geplukt. Om op de vraag van thuisfruit in te spelen, bieden wij dan ook verschillende soorten versboxen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren aan overheden, kantoren en aan particulieren. Een thuisfruit box is ook een origineel cadeau om weg te geven.

Hoe werkt fruit bezorgen?

Fruit bezorgen voor thuis werkt heel eenvoudig. Geregeld kiezen onze inkopers wat het lekkerste is in het seizoen. Hiermee stellen wij diverse thuisfruit boxen samen. Je kiest een fruit- of groentebox naar keuze en besteld deze online bij Streekvers. Wij leveren landelijk van maandag tot en met vrijdag.

Hierbij kan je kiezen uit wekelijks fruit bezorgen, om de week, maandelijks of eenmalig fruit bezorgen. Wat voor jou het beste uitkomt. Als je thuisfruit besteld bij Streekvers is een hoge kwaliteit gegarandeerd! Mocht je om welke reden niet tevreden zijn over de levering, dan vervangen wij het thuisfruit onmiddellijk of je krijgt een tegoedbon. En dat alles zonder gedoe. Service & kwaliteit dat is waar Streekvers voor staat.

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Kennis maken met onze online groente & fruit winkel? Maak dan eens gebruik van de Proefbox!