Betaalmogelijkheden Streekvers

Betaling

Wij maken uitsluitend gebruik van veilige en makkelijk te gebruiken betaalmethodes. Op deze pagina vind u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past. Onze betalingen worden verwerkt door de firma Mollie.

Betalingstraject

U heeft de juiste artikelen gekozen en u heeft het factuuradres en afleveradres ingevuld in de winkelwagen. Hierna ziet u op het beeldscherm verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze. Nadat u bent ingelogd bij uw bank, wallet of Tikkie kan de transactie voldaan worden.

Achteraf betalen (alleen voor bedrijven)

Indien u kiest voor achteraf betalen, kunt u de knop per bankoverschrijving gebruiken. We zullen dan in overleg met uw factuurgegevens , maandelijks de factuur toesturen. Zo heeft u geen zorgen en overzichtelijk welke (afgesproken) kosten u kunt verwachten.

Online betalen

Wij bieden je de volgende betaalmethodes:

iDEAL (geen toeslag)

Als u internetbankieren van ABN AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, KNAB, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank heeft, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en makkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Bij www.streekvers.nl is iDEAL gratis

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

Mollie verwerkt deze betaalmethode.

Een eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten)(2% toeslag)

Cadeau- of tegoedbon

Uitgegeven door Streekvers.nl of uw vertegenwoordiger, deze kunt u bij het kopje ‘Pas kortingscode toe ‘ invoeren. Hierna zal de korting direct worden verwerkt in uw order. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met de klantenservice.

Betalen met Bitcoin

Sinds 2018 kunt u ook betalen met Bitcoin. In de toekomst zullen meerdere cryptomunten worden toegevoegd. Wilt u betalen met een andere cryptomunt neem dan contact op met de klantenservice of email naar verkoop@streekvers.nl.

Betalen via een vooraf overschrijving

Bij deze betaalmethode kan het 1 of 2 werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij de betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd.

Onze betaalpartner Mollie

Wanneer u kiest voor iDEAL, Bitcoin of ING Homepay wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de pagina van Mollie geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (secure connection).

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail aan u bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u een correct e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Streekvers.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.