Veelgestelde vragen?

Met de veelgestelde vragen van Streekvers krijgt u direct antwoord op uw vragen. Indien uw vraag niet in onze veelgestelde vragen staat, kunt u contact met ons opnemen.

Voor Nederland is dit  €6,15 incl. BTW, wij betalen hiervoor 6,95 euro aan Post NL of DHL, zelf doen wij onze bijdrage dus om de lage verzendkosten voor u te hebben.

Voor Belgie en Duitsland  €12,95 incl. BTW 

Zorg er voor dat u bij verzending naar België of Duitsland correcte gegevens invult.

Mocht een fruitmand in een ziekenhuis bezorgd moeten worden, zorg er dan voor dat de naam van het ziekenhuis en t.a.v. erop staat. 

Wij hebben op maandag en donderdag ons eigen vervoer rijden in een straal van 50-70 km rondom Emmeloord.

Naast onze eigen vers bussen leveren wij ook pakketten door heel Nederland door middel van de pakketdiensten van DPD, DHL en PostNL.

Ja, zodra de betaling is goed gekeurd krijgt u een bevestiging uw Streekvers-bestelling per e-mail.

Deze bevestiging bevat o.a. het factuurnummer van uw bestelling.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling vermeld dan dit factuurnummer.

Als de ontvanger niet thuis is wordt geprobeerd uw bestelling bij buren af te leveren. Ontvanger ontvangt hiervan een kaartje in de bus waar het pakket is afgegeven.

Als het niet lukt de bestelling bij de buren af te geven volgt er vaak geen tweede poging. Ontvanger krijgt ook dan een kaartje in de bus waar hij of zij wijziging kan aanbrengen in bezorgtijd. Mocht ook de eerste bezorgpoging niet slagen dan gaat het pakket naar een Postnl afhaalpunt waar de ontvanger het op kan halen. U kunt op www.postnl.nl of via www.dhlparcel.nl kijken waar het is bezorgd.

Ja dat kan, als u uw bestelling invoert vraagt ons systeem aan u op welke datum u uw bestelling bezorgd wilt hebben. 

Met uitzondering van zon-, feest- en maandagen. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met Streekvers, voor speciale bezorgingen.

Helaas kunnen we u geen exacte tijd geven. De bezorging is afhankelijk van de route van de bezorgdienst. Normaliter worden alle bestellingen bezorgd tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

Tijdens het bestelproces ziet u een indicatief bezorgtijdstip.

 

Onze eigen vers bussen rijden op maandag en donderdag 6:30 en 12:00 uur / 18:00 – 21:00 uur en op overige dagen van 18:00 – 21:00 uur.

Ja, maar let op dat u zeker weet dat de ontvanger minimaal 2 dagen na de bestelling nog in het ziekenhuis ligt.

Het bezorgen van een fruitmand in het ziekenhuis brengt altijd risico's met zich mee.

Intern in het ziekenhuis kan het pakket namelijk een vertraging oplopen waardoor we niet de kwaliteit kunnen garanderen die wij beloven.

 

Bezorgen op zaterdag  in een ziekenhuis kan vertraging opleveren. Van een aantal ziekenhuizen zijn de postkamers op zaterdag gesloten, helaas kunnen wij dit niet zien.

De pakketten worden dan opgeslagen bij PostNL en deze kunt u dan op het pakketpunt ophalen.

 

Vul , bij bezorging in het ziekenhuis bij bedrijfsnaam altijd de naam van het ziekenhuis in

U kunt bij ons klant worden door direct uw gegevens in te vullen. De volgende keer als u op onze website komt zullen de gegevens automatisch worden ingevuld door uw browser.

Fruit is een natuur- en seizoen product. Het kan daarom voorkomen dat Streekvers.nl een bepaalde vrucht of kleur op die dag niet voorradig heeft.

Echter, iedere Streekvers.nl box of geschenkpakket wordt met zorg samengesteld. Je kunt ervan uitgaan dat Streekvers haar best doet om de kleur en vorm van het bestelde geschenk zoveel mogelijk te benaderen.

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens. De gegevens die wij vragen zijn uitsluitend om het pakket correct te bezorgen en met u te communiceren in geval van een calamiteit.

Streekvers verstrekkt géén gegevens aan derden.

 Ja, grote aantallen is mogelijk! Het beste kunt u dan contact opnemen via info@streekvers.nl of het contactformulier invullen. Bij grote aantallen is het ook mogelijk om een eigen fruitbox samen te stellen.