Fruit op het werk bestellen

Uiteraard komen wij vers fruit op het werk bezorgen..

UITPROBEREN? VRAAG HIER DE GRATIS PROEFBOX AAN!

Vitale medewerkers met Streekvers!

Het aanbieden van vers fruit op het werk is een mooie service van Streekvers, die u als werkgever kunt aanbieden voor uw werknemers. Het heeft namelijk vele voordelen, ten eerste houdt het uw werknemers gezond, maar het zorgt ook voor het feit dat werknemers zich gewaardeerd voelen aangezien u moeite doet om het ze naar hun zin te maken. Wie heeft er af en toe geen behoefte aan lekker gezond vers fruit op het werk?

Fruit op het werk, kantoor fruit of werkfruit?

Streekvers heeft maatwerk fruitboxen

Bij Streekvers kunnen we u helpen door ons uitgebreide aanbod. We hebben diverse fruitboxen waaruit u kunt kiezen waardoor uw wensen binnen uw bedrijf passen. Kies de bezorgdag, soort fruit, frequentie, géén abonnement en volledig ontzorgen! Om de kwaliteit te waarborgen van ons topfruit halen we dagelijks fruit uit onze boomgaard en/of bij de teler en wordt het fruit bezorgd op het werk en thuis, waardoor de fruitbox altijd vers is.

We bieden drie verschillende fruitboxen aan. Het is ook mogelijk om maatwerk fruitbox samen te stellen die past binnen uw bedrijf. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en een offerte op te maken.

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wat zeggen anderen over ons?

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Kennis maken met onze online groente & fruit winkel? Maak dan eens gebruik van de Proefbox!

aLLE BEOORDELINGEN BEKIJKEN