De Streekvers winkel

Boordevol vers, gezond én lekker fruit! Maak uw keuze..

LEKKER SCHOOLFRUIT

VERS FRUIT OP HET WERK

VERS FRUIT BIJ U THUIS

VERS FRUIT IN DE ZORG

Wat wij allemaal te bieden hebben?

Vers, lokaal en erg lekker!

Gespecialiseerd in het leveren van vers streekfruit

Bent u een werkgever die ook de gezondheid van zijn werknemers wil stimuleren? Het is immers algemeen bekend dat gezonde en fitte werknemers vaak beter presteren. Wij van Streekvers kunnen u daarbij helpen. Wij zijn een bedrijf uit Emmeloord (de Noordoostpolder) dat gespecialiseerd is in het leveren van vers streekfruit op het werk of thuis. We vinden het belangrijk dat het topfruit dat je van ons ontvangt vers is en om dat te garanderen telen wij zelf fruit op ons fruitbedrijf in Luttelgeest. De producten die wij zelf niet telen, halen we dagelijks van andere bedrijven. Deze leveren we bij u af, waardoor u altijd op vers topfruit kunt rekenen.

Bij Streekvers is en blijft de klant Koning.

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het leveren van dagelijks top fruit, maar ook uit het leveren van sappen, groente en geschenkpakketten (fruitmanden). Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de klant op nummer één staat, hierdoor staan wij voor veel wensen open. Om dit te bewerkstelligen is het mogelijk om bij ons zelf pakketten samen te stellen in overleg. Wij maken dan voor u een offerte op, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij vinden het erg belangrijk dat we transparant zijn en de klant weet wat hij moet verwachten.

Het is zelfs mogelijk om iedere dag voor 3 uur aan te geven of u de volgende dag weer topfruit van ons wenst te ontvangen. We factureren ook eventueel achteraf, waardoor u nooit meer betaald dan u heeft afgenomen.

Kortom, bent u nog op zoek naar een betrouwbare leverancier voor streekfruit, groente, sappen of geschenkpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Streekvers bent u verzekerd van dagelijks vers topfruit, maar ook van een goede dienstverlening waarbij de klant Koning is en blijft.

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Kennis maken met onze online groente & fruit winkel? Maak dan eens gebruik van de Proefbox!