VERS FRUIT

UIT DE REGIO!

Kom langs bij ons fruitbedrijf in Luttelgeest.

gratis proefbox aanvragen

Géén abonnement

Vers garantie

Levering op locatie

Een eerlijke prijs

Over Streekvers

Over Streekvers

Streekvers is het bedrijf (uit Emmeloord) voor lekker fruit op het werk. Wekelijks leveren wij bij bedrijven, op kantoor of in de kantine lekker streekfruit op het werk. Het telen van fruit doen wij zelf op ons moderne fruitbedrijf in Luttelgeest en er komen dagelijks verse producten binnen. Samen met onze vaste lokale fruitbedrijven leveren wij fruit op het werk door heel Nederland. Hierdoor staat de kwaliteit en klant ontzorgen voorop.

Waarom onze producten van top kwaliteit zijn

Om de kwaliteit van ons topfruit te waarborgen halen wij al het fruit rechtstreeks uit eigen boomgaard van de akker of de teler. Dit doen wij dagelijks, waardoor we dagelijks vers fruit kunnen leveren aan bedrijven, scholen en overheden. Het fruit dat wij bezorgen is rechtstreeks afkomstig van gecertificeerde en duurzame producenten uit de regio. We hebben een uitgebreid aanbod met betrekking tot fruit. Zo bieden we naast topfruit uit de streek ook seizoensfruit aan, bijvoorbeeld kersen (in het seizoen), aardbeien, nectarines, wilde perzik etc.

VERS FRUIT OP HET WERK

Fruit op het werk

Fruit op het werk heeft vele voordelen, het is namelijk niet alleen gezond en lekker, maar het is ook de ideale snack voor op het werk. In het algemeen is het zo dat gezonde en vitale werknemers of leerlingen een stuk beter presteren op het werk, door middel van onze fruitboxen kunt u daar aan bijdragen. Wacht dus niet langer en bestel ook een fruitmand voor op het werk of school!

Geen abonnement, gewoon eerlijk en transparant.

Een groot voordeel van onze service is dat er geen abonnement aan vast zit. Wilt u dus een week geen fruit? Dan is dat geen enkel probleem, het gaat zelfs zover dat u per dag kunt kijken of u de volgende dag weer vers fruit wilt. Wel moet u dan rekening houden dat u wel voor 15.00 uur moet bestellen als u de volgende dag wilt genieten van fruit op uw werk. Voor bedrijven die ongeveer 60 km rondom Emmeloord zitten wordt fruit bezorgd met onze vers fruit bussen. Buiten deze straal leveren onze vaste collega’s uw verse fruit. Verder bieden wij de service dat het mogelijk is om achteraf te betalen door middel van maandelijkse facturatie.

Wilt u ook graag iedere dag vers fruit aanbieden aan uw werknemers of kinderen op school? Dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen en een fruitmand te bestellen.

Waar staat Streekvers voor?

Waar staat Streekvers voor?

 • Juiste prijs-kwaliteitverhouding;

 • Een ruim gevarieerd aanbod;

 • Géén abonnement;

 • Direct leveren vanuit uw regio, landelijke dekking;

 • Vers-garantie;

 • Servicegericht;

 • Correcte levering: voor 15:00 uur besteld volgende dag bezorgd in heel Nederland.

Waarom fruit van Streekvers?

 • Géén abonnement, dus een weekje geen fruit is geen probleem.

 • Achteraf betalen d.m.v. maandelijkse facturatie.

 • Wij leveren al onze producten rechtstreeks van gecertificeerde en duurzame producenten uit uw regio.

 • Hoge servicegraad en webwinkelkeur

 • Stipte levering: vóór 15:00 uur besteld, dan heeft u het morgen in huis met PostNL. Daarnaast levert Streekvers circa 60 km rondom Emmeloord met onze vers fruit bussen.

 • Wij werken volgens het kwaliteitssysteem GLOBAL-CAP. Alle producten worden nauwlettend gevolgd tijdens het productieproces. Zo weet u waar het vandaan komt en ook nog eens duurzaam.