Fruit laten bezorgen in Emmeloord

Streekvers is een innovatief bedrijf dat zich richt op het leveren van vers fruit en groenten van hoge kwaliteit aan klanten in heel Nederland, inclusief Emmeloord. Ze telen zelf fruit op hun fruitbedrijf in Flevoland en werken samen met lokale telers om dagelijks verse producten te leveren. Dit betekent dat al hun producten rechtstreeks uit de boomgaard, van de akker of van de teler komen.

Het bedrijf is ook een bewuste en duurzame onderneming die staat voor kwaliteit en lekkere verse producten. Ze bieden een verscheidenheid aan producten aan, waaronder verse groenten, aardappelen, fruit en toebehoren uit de regio.

In Emmeloord en andere steden in Nederland zorgt Streekvers ervoor dat vers fruit en groenten gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Ze leveren wekelijks fruit en bieden maatwerk en nemen zo alle zorgen uit handen. Dus als je in Emmeloord werkt en op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van vers fruit en groenten, dan is Streekvers de perfecte keuze! Met hun brede assortiment aan verse producten en hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, zorgt Streekvers ervoor dat je altijd toegang hebt tot het beste dat de natuur te bieden heeft.

Klik HIER om uw producten te bestellen

Emmeloord

Waarom Streekvers?

Lokaal ondernemen, vooral in de fruitsector, heeft een directe impact op de versheid en kwaliteit van het product. Het ondersteunt duurzame landbouwpraktijken en vermindert de ecologische voetafdruk door minder transport. Bovendien helpt het bij het behoud van lokale bedrijven en bevordert het seizoensgebonden eten. Kortom, het kiezen voor lokaal fruit is een gezonde keuze voor zowel de consument als de gemeenschap.

Geen abonnement, maar iedere week fruit wat altijd aanpasbaar is aan uw situatie en altijd opzegbaar. Zo kunt u per week kijken waar u behoefte aan hebt en bent u dus helemaal vrij.

Levering tot in de kantine, Wij leveren niet alleen het fruit kosteloos bij uw op de firma, maar zelfs tot in de kantine zodat u er geen omkijken naar heeft.

Beste kwaliteit, Wij werken volgens het kwaliteitssysteem GLOBAL-GAP. Zodat u zeker weet dat u alleen de aller beste producten bezorgt krijgt. Die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn.