Geschenk Pakket

Vers fruit is niet alleen gezond, maar ook erg lekker. Vandaar dat een fruitmand altijd wel gewaardeerd wordt. We hebben dan ook een aantal geschenk pakketten voor u op een rijtje gezet.

Fruitmand; We hebben verschillende fruitmanden samengesteld waar u uit kunt kiezen in verschillende prijscategorieën. Hierdoor is er altijd wel een fruitmand te vinden die in uw budget past. De fruitmanden kunnen zowel bij u thuis alsook op het werk bezorgd worden. Dit geldt zelfs voor zaterdag, ook dan kunnen we bij u langs komen. Het fruit dat u in de fruitmand kunt vinden is heerlijk vers topfruit en is afkomstig van onze eigen boomgaard of telers uit de Noordoostpolder en wordt vers voor je geplukt. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van het fruit garanderen en bent u ervan verzekerd dat het fruit lekker vers topfruit is. De inhoud van de fruitmand kan variëren met appels, peren, seizoensfruit en bananen. In overleg is er een hoop mogelijk, maar er zijn ook een aantal pakketten waar je uit kunt kiezen.

Beterschapsmand; Een beterschapsmand is erop gericht om iemand op een gepaste wijze beterschap te wensen. De fruitmand is uit te breiden met een kaartje met een persoonlijke boodschap. Het is een leuke manier om iemand beterschap te wensen, gewoon zomaar en draagt ook bij aan de gezondheid. Daarbij is vers fruit altijd lekker. De inhoud van de fruitmand is uiteraard altijd bespreekbaar. Ondanks dat hebben we wel een aantal lekkere pakketten samengesteld, waar u uit kunt kiezen.

Losse geschenken; We bieden niet alleen fruitmanden aan, maar hebben ook verschillende losse geschenken. Ook deze geschenken zijn verse producten en met zorg samengesteld. Het kan dan ook een leuke toevoeging zijn aan de fruitmand, maar het is uiteraard ook erg leuk om uw werknemers op het werk, relaties etc met deze geschenken te verblijden. Het is uiteraard altijd mogelijk om samen met ons een pakket samen te stellen. We verzoeken u dan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijke offerte op te maken zodat we een pakket kunnen samenstellen dat helemaal naar uw zin is. De klant is immers koning!

Fruitmand Moederdag, Fruitmand Valentijnsdag, Fruitmand Vaderdag, Fruitmand Feestdag, Fruitmand Geboorte, Fruitmand Beterschap

Fruitmand

Beterschapsmand

Losse geschenken