Pakketten voor de feestdagen voor thuis en op het werk

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor thuis of voor op het werk voor de feestdagen, of voor andere gelegenheden? Dan is een gezonde box zeker een aanrader. Het leuke aan een gezonde box voor de feestdagen is dat er verschillende luxe producten in zitten, maar ook dat het gezond is. Met behulp van zo’n pakket kun je dus lekker gezond genieten.

Pakket voor de feestdagen bestellen

Streekvers heeft verschillende cadeaupakketten waar je uit kunt kiezen die allemaal gezond zijn. Het gaat dan niet alleen om groenten en fruit, 

Pakketten voor de feestdagen voor thuis en op het werk

maar ook andere luxe gezonde producten tegen aantrekkelijke prijzen, zoals honing en jam. Als je ervoor kiest om zo’n pakket te laten bezorgen door streekvers, dan kun je ook zelf een pakket samenstellen als je geen pakket kunt vinden die naar je zin is. Je moet dan wel eerst een offerte aanvragen. Het is dan erg leuk om fruit en groente te combineren met allerlei andere producten. Via Streekvers ben je verzekerd van hoge kwaliteit, al het fruit en groente is bijvoorbeeld dezelfde ochtend nog van het land gehaald. Hierdoor ben je verzekerd van vers fruit of groente.

Het leuke aan deze pakketten is dat je ze bij de mensen thuis kunt laten bezorgen met een persoonlijk kaartje erbij. De ontvanger kan dan lekker thuis genieten van het cadeaupakket met familie of andere huisgenoten. Maar je kunt het pakket natuurlijk ook ergens anders laten bezorgen. Dit is afhankelijk van de plek waar die persoon op dat moment is.

Een groot voordeel van Streekvers is dat als je een pakket bij hun besteld voor 3 uur, het pakket de volgende dag wordt afgeleverd. Mocht je je nog voor 3 uur bedenken, dan kun je het pakket ook nog altijd wijzigen. Er zit dus geen lange wachttijd op de levering. Tijdens de levering wordt uiteraard wel rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en dus zal het pakket op 1,5 meter geleverd worden.

Waarom kiezen voor een gezonde box?

Steeds meer mensen kiezen de laatste jaren voor gezonde cadeautjes vanwege de vele voordelen. Je kunt dan lekker gezond genieten van de producten die erin zitten. Dit is ook ideaal voor mensen die ziek zijn of een zwakkere gezondheid hebben. Als werkgever heeft het aanbieden van een gezond cadeau als groot voordeel dat het de gezondheid van de werknemer ten goede komt waardoor er minder ziekteverzuim is. Steeds meer werkgevers zijn dan ook geneigd om bij het uitzoeken van een geschenk voor de feestdagen hier rekening mee te houden.

Daarbij vinden veel mensen dit ook wel lekker. Het leuke is aan een geschenkpakket dat je iedere keer weer nieuwe producten kunt proberen die je zelf niet zo snel geneigd bent om te kopen. Op deze manier leer je weer nieuwe smaken kennen.

Ben je dus op zoek naar een gezonde box voor feestdagen, een geschenkpakket voor je oma of andere dierbare? Dan is het aan te raden om pakketten voor de feestdagen voor thuis en op het werk te laten leveren via Streekvers. Streekvers beschikt over een hele goede service en producten van hoge kwaliteit. Wat wil je nou nog meer?