Fruitbox thuisbezorgen

Het is algemeen bekend dat dagelijks vers fruit eten een aanrader is, er zijn dan ook steeds meer mensen die ernaar streven om dagelijks vers fruit te eten. Het eten van fruit is namelijk niet alleen lekker, maar ook erg goed voor de algehele gezondheid. Veel mensen halen het fruit in de supermarkt of op de markt. Het nadeel van de supermarkt is dat het fruit dat wordt verkocht als vers fruit, niet helemaal vers meer is aangezien het vaak al wat langer onderweg is voordat het in de supermarkt terecht komt. Het fruit van de markt is vaak wel in de ochtend nog van het land gehaald, maar doordat de markt vaak maar één keer per week is, kun je niet iedere dag vers fruit halen. Dit is wel mogelijk als je fruitbox laat thuis bezorgen.

Fruitbox thuis bezorgd

Er zijn tegenwoordig steeds meer aanbieders die graag een fruitbox thuis willen bezorgen. Streekvers is zo’n aanbieder die een fruitbox thuis bezorgd. Je kunt de fruitboxen online bestellen, waar je ook de verschillende fruitboxen en groenteboxen kunt vinden. Er zijn verschillende pakketten te vinden, maar mocht hetgeen dat je zocht er niet bij zitten, dan kun je altijd een offerte opvragen voor hetgeen jij zou willen en dan zullen ze bij Streekvers kijken wat ze voor je kunnen doen.

Het grote voordeel van Streekvers is dat alles vers is. Dit komt omdat ze het zelf hebben geteeld of het halen bij een boer die het voor vertrek van het fruit van het land haalt. Verser kun je het bijna niet krijgen, tenzij je het fruit bij de boer zelf ophaalt. Streeksvers staat voor kwaliteit en zorgt er dan ook dat de het bezorgde fruit en/of groeten van hoge kwaliteit is.

Voordeel van groentebox thuisbezorgen

Het thuis laten bezorgen van een fruitbox of groentebox heeft niet alleen als groot voordeel dat het vers is, maar ook dat je er het huis niet voor uit hoeft. Je hoeft dus niet zelf met het fruit te gaan lopen zeulen. Daarbij kun je het zo vaak je maar wil thuis laten bezorgen, zolang je het maar iedere dag voor 3 uur ‘s middags je bestelling doorgeeft voor de volgende dag. Mocht je dus iedere dag vers fruit willen eten, dan is dat ook mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, maar je kunt ook altijd een offerte aanvragen voor hetgeen jij graag zou willen. Streeksvers heeft namelijk een goede klantenservice waar veel mogelijk is.

Bij het bezorgen houden we uiteraard rekening met de richtlijnen volgens het RIVM. Wij houden dus ook 1,5 meter afstand bij het bezorgen. We zetten de bestelde fruitbox en/of groentebox voor je neer, zodat je deze zelf mee naar binnen kunt nemen.

Kortom, wil jij ook vers fruit eten, dan kun je het thuis laten bezorgen door Streekvers. Je bent dan verzekerd van kwalitatief goed fruit, aangezien het dezelfde dag nog vers van het land komt. Maar dat is nog niet alles, Streekvers biedt verschillende pakketten aan, waardoor je een ruime keus krijgt. Mocht er niet bij zitten wat je zoekt, dan kun je nog altijd een offerte opvragen voor hetgeen je graag zou willen. Streeksvers is altijd bereid om met je mee te denken.