• Fles pure appelsap met zwarte bessen. Heerlijke appelsap met zwarte bessensap zonder enige toevoegingen. Deze appel-zwartebessensap is zorgvuldig geperst van verse, smakelijke en zongerijpte appels en zwarte bessen. Zonder enige  toevoegingen en gepasteuriseerd.
  • Fles pure appelsap met vlierbessen. Heerlijke appelsap met vlierbessensap zonder enige toevoegingen. Deze vlierbessen-appelsap is zorgvuldig geperst van verse, smakelijke en zongerijpte appels en vlierbessen. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels is de sap zeer goed van smaak. Zonder enige  toevoegingen en gepasteuriseerd.
  • Fles pure appelsap. Heerlijke appelsap  zonder enige toevoegingen. Deze appelsap is zorgvuldig geperst van verse, smakelijke en zongerijpte appels. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels is de sap zeer goed van smaak. Zonder enige  toevoegingen en gepasteuriseerd.
  • Fles pure appelsap met aardbei. Heerlijke appelsap met aardbeien-appelsap zonder enige toevoegingen. Deze aardbeien-appelsap is zorgvuldig geperst van verse, smakelijke en zongerijpte appels en aardbeien. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels is de sap zeer goed van smaak. Zonder enige  toevoegingen en gepasteuriseerd.
  • Fles met 750 ml puur cranberrysap. Heerlijke cranberrysap zonder enige toevoegingen. De sap is met verse, smakelijke cranberry geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen en soorten vruchten is de sap zeer goed van smaak.
  • Fles met 750 ml puur bosvruchtensap. Heerlijke bosvruchtensap zonder enige uchtensap is met verse, smakelijke en bosvruchten met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen en soorten vruchten is de sap zeer goed van smaak.
  • Productinformatie Aardappel Opperdoes - Opperdoeze ronde

    De aardappel Opperdoes is een ronde vastkokende aardappel. Deze aardappel heeft een gele schil, gekookt en geschild ziet hij er geel tot donkergeel uit. Hij is erg smakelijk en geschikt om te bakken, frituren of te verwerken in salades. Per 500 gram geleverd (1 stuks is 500 gram).

    Bereidingswijze

    Haal de buitenste laag van de aardappel en snijd de aardappel in 2 stukken. Kook de aardappels circa 20-25 minuten gaar.

    Bewaar advies

    Aardappels kunnen het best bewaard worden op een koele, droge en donkere plek. Bijvoorbeeld in een kelder.

    Bij Streekvers.nl geldt: ‘Vandaag vóór 15.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd’.

  • Aardappels kruimig

     1,91 8,61
    De gele aardappel is een ronde kruimige aardappel. Deze aardappel heeft een gele schil, gekookt en geschild ziet hij er geel tot donkergeel uit. De aardappel wordt tijdens het koken kruimig.
  • Aardappels stevig

     1,80 8,61

    Productinformatie aardappels stevig

    De gele aardappel is een ronde vastkokende aardappel. Deze aardappel heeft een gele schil, gekookt en geschild ziet hij er geel tot donkergeel uit. De aardappel blijft tijdens het koken geheel intact, maar wordt toch aan de buitenkant een beetje kruimig.

    Bereidingswijze

    Haal de buitenste laag van de aardappel en snijd de aardappel in 2 stukken. Kook de aardappels circa 20-25 minuten gaar.

    Bewaar advies

    Aardappels kunnen het best bewaard worden op een koele, droge en donkere plek. Bijvoorbeeld in een kelder.

    Bij Streekvers.nl geldt: ‘Vandaag vóór 15.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd’.

  • Andijvie

     1,96 4,14
    Andijvie heeft een sterke, frisse en pittige smaak met een heel licht bittertje op de achtergrond. Andijvie kan zowel gegrild, rauw als gekookt gegeten worden: een echte alleskunner dus.
  • Bospeen

     2,13
    Bospeen zijn lange slanke wortelen met een mooie oranje kleur. Het loof zit er nog aan en ze worden gebundeld in bossen verkocht. Bospeen heeft een kenmerkende friszoete smaak. Vooral in de maanden april t/m oktober is er volop bospeen verkrijgbaar.
  • Productinformatie

    Bloemkool is een koolsoort met een zoete en kenmerkende koolsmaak. Bloemkool staat bekend als een traditionele groente, maar is nog altijd een zeer veelzijdige en spannende groentesoort.

    Bereidingswijze

    Verwijder de buitenste bladen van de bloemkool en snijd de bloemkool in vieren. Verwijder de harde kern en snijd de rest in reepjes. Verzamel de reepjes in een vergiet en spoel dit af in koud water. Bloemkool is lekker als salade, gekookt of gestoomd, puree of als onderdeel in een rijst of pasta gerecht.

    Bewaaradvies

    Na aankoop blijft bloemkool het beste vers als u deze bewaart in de koelkast.

    Bij Streekvers.nl geldt: ‘Vandaag vóór 15.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd’.

Titel

Ga naar de bovenkant