Vers fruit op kantoor bezorgen

Het aanbieden van vers fruit op kantoor is een mooie fruit bezorg service van Streekvers, die u als werkgever kunt aanbieden voor uw werknemers. Het heeft namelijk vele voordelen, ten eerste houdt het uw werknemers gezond, maar het zorgt ook voor het feit dat werknemers zich gewaardeerd voelen aangezien u moeite doet om het ze naar hun zin te maken. Wie heeft er af en toe geen behoefte aan lekker gezond vers fruit op het werk?

Ons vers fruit aanbod

Bij Streekvers kunnen we u daarbij helpen door ons uitgebreide aanbod. We hebben diverse fruitboxen waaruit u kunt kiezen waardoor er voor iedereen wel iets is te vinden wat binnen zijn bedrijf past. Om de kwaliteit te waarborgen van ons topfruit halen we dagelijks fruit uit onze boomgaard en/of bij de teler en wordt het fruit bezorgd op het werk en thuis, waardoor de fruitbox altijd vers is.

De volgende fruitboxen bieden we aan

We bieden verschillende fruitboxen aan voor kantoor fruit of fruit op het werk, zoals hieronder aangegeven. Ook mogelijk om zelf een gezonde fruitbox samen te stellen die past binnen uw bedrijf. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en een offerte op te maken.

Elstar Streekvers

Verse appels rechtstreeks uit
de boomgaard

Appels, peren, mandarijnen
en bananen

Deluxe pakket met veel druiven, seizoensfruit, sinaasappels en meer

Fruitmand bij u thuis

Uw volledige wensen en behoeftes