Bestellingen van 29 euro en hoger worden GRATIS verstuurd door het postorderbedrijf. Tip als u geen verzendkosten wilt betalen bestel dan samen met een familielid, buurman/vrouw of kennis etc. Zo heeft u de juiste producten zonder verzendkosten. Het grootste deel van het assortiment van Streekvers.nl wordt binnen 1 dag geleverd mits deze voor uiterlijk 15:00 uur is besteld.

Voor leveren op de Waddeneilanden wordt een extra toeslag gevraagd, vraag aan onze klantenservice, info@streekvers.nl, wat dit voor je gaat kosten.

– De koerier levert van maandag t/m zaterdag tussen 08.30uur en 18.00uur. Niet op nationale feestdagen.

– De koerier kan het pakket niet in de tuin of op een andere plek neerleggen i.v.m. diefstal. Tenzij je dit wilt of eist is dit uitsluitend op eigen risico.

– De koerier komt in principe maar één keer bij u langs, dat is altijd de volgende dag nadat u de verzendmail heeft gehad. Een eventuele tweede keer is uitsluitend na contact met u om zeker te zijn dat u thuis bent.

– De koerier probeert nooit bij je buren pakket af te leveren. Tenzij je dit wilt of eist dan is dit uitsluitend op eigen risico. Plaats dan bijvoorbeeld een briefje aan de deur of geef het al aan bij het bestellen.

– Indien het kleine producten zijn die door de brievenbus passen dan versturen wij het met de reguliere post.

Afhalen is mogelijk nadat je de mail hebt ontvangen dat de bestelling klaar ligt. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9:00 uur tot 16:30 uur .

Verzendkosten zijn 3,50 euro inclusief B.T.W. binnen Nederland. Dit is inclusief verpakkingsmateriaal.