Op alle bestellingen boven de 29 euro, ongeacht wat je besteld, worden geen verzendkosten berekend. Bestellingen die bezorgd moeten worden in de Noordoostpolder in Flevoland kunnen vanaf 20 euro gratis worden bezorgd.

Dagelijks kopen wij verse producten in bij diverse telers, boeren & producenten. Ook wordt er een deel van het assortiment direct geleverd vanaf deze telers, boeren & producenten. Alle producten worden direct en vers verstuurd, anders garanderen wij niet de vers garantie. (dit wordt altijd nog gecontroleerd door een 2e persoon). Het kan zijn dat door het transport of de duur van de levering tot ontvangst enige kwaliteitsschade kan ontstaan, dit is voor rekening van diegene die de bestelling heeft geplaatst.

Mocht er onverhoop toch iets met de geleverde kwaliteit zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via email: info@streekvers.nl of via de post. Streekvers.nl

t.a.v. afdeling Vragen en Tips

Egëischestraat 52,

8303EN, Emmeloord

Nederland

Alle versboxen die Streekvers.nl aanbied zijn complete boxen met vers producten erin. De boxen kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks bezorgd worden bij u thuis of werk. Deze boxen leveren u veel voordeel op door grote inkoop-voordelen. Gemakkelijk kunt u vanuit u huis de bestelling doen en hiervoor komen de gezonde producten bij u thuis. Mocht u toch geen voordeelbox meer willen ontvangen dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen vanaf de levering van uw eerste box, zonder opgave van redenen uw abonnement te herroepen. U betaalt dan enkel voor de gedurende deze 14 dagen reeds geleverde box(en).

Voor het herroepen van je overeenkomst kunt u gebruik maken van het modelformulier wat te vinden is door het modelformulier in te downloaden. Nog beter is om gelijk even contact op te nemen via de email info@streekvers.nl.

Door dagelijkse inkoop en verkoop van Streekvers.nl kunnen wij een zeer breed assortiment leveren. De producten komen indien mogelijk zoveel mogelijk uit Nederland, dit is omdat deze producten kwalitatief en smaakvoller zijn. Mocht er onverhoopt toch een product of dienst niet leverbaar zijn kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice, info@streekvers.nl